Export

Autoverkopers kunnen met het Occasion Garant Plan van VWE garantie geven op voertuigen tot 10 jaar oud die niet meer dan 200.000 kilometer hebben gereden.

De reparatiekostenverzekering is een effectief middel om klanten te binden en meer zekerheid te bieden.

De occasion kan voor 6 of 12 maanden worden verzekerd. De garantie is geldig in Europa. De verzekering is gebonden aan het voertuig en wordt daarom bij verkoop overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

Hoe werkt het?

De reparatiekostenverzekering kan eenvoudig worden aangevraagd via het dienstenplatform van VWE. De koppeling met het kentekenregister maakt het invullen snel en gemakkelijk. Bovendien wordt er direct gecontroleerd of het voertuig in aanmerking komt voor garantie. Het certificaat kan vervolgens meteen worden afgedrukt voor de klant.

Snelle schadeafhandeling

VWE werkt samen met CarGarantie, specialist en marktleider in Europa op het gebied van garanties. Bovendien handelt CarGarantie een schade snel af. De loonkosten worden 100% vergoed aan de hand van flatratetijden. Ook worden de door de garantie gedekte onderdelen vergoed conform de vastgestelde prijzen van de importeur en pro rata de effectieve kilometerstand. U kunt kiezen voor Occasion Garant Plan Basis of Occasion Garant Plan Plus.

Voor meer informatie: klik hier